Bokföring i Örnsköldsvik

Vi på CS Bokföring i Örnsköldsvik vänder oss till små och medelstora företag, som önskar att få hjälp med sin ekonomi. Vi har varit verksamma sedan 2005 och har sedan dess hunnit hjälpa otaliga nöjda kunder genom att tillhandahålla redovisningskonsulter, som har varit behjälpliga med redovisning och bokföring i Örnsköldsvik och Uppsala.

Kompletta lösningar

Om du önskar att få hjälp av en pålitlig redovisningsbyrå, som erbjuder kompletta lösningar, så är det oss som du ska kontakta. Vi hjälper dig med skräddarsydda lösningar, som är helt och hållet anpassade efter dina och ditt företags förutsättningar och behov. Samtliga uppdrag utförs med fokus på effektivitet och noggrannhet.

Långsiktig samarbetspartner inom bokföring

Vårt mål är alltid att hålla goda relationer med våra kunder och att kunna fortsätta arbeta tillsammans med dem i flera år framåt. Vi för nära samarbeten och låter det alltid vara dina personliga önskemål och behov som styr upplägget av arbetet, oavsett om det gäller ekonomi eller administration.

Frågor?

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att ringa eller skicka mejl till oss. Detsamma gäller om du önskar boka tid hos en redovisningskonsult för hjälp med bokföring i Örnsköldsvik.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kompletta lösningar för din ekonomi!